Vi er Tull og Tøys og lager høyttaleren HiRO 🧞‍♂️

Vi er Tull og Tøys og lager høyttaleren HiRO 🧞‍♂️

Vi er et lite selskap som heter Tull og Tøys og består av 3 personer som har finansiert utviklingen av HiRO siden august i fjor.

Nå starter vi et forhåndssalg slik at vi kan finansiere produksjonen av HiRO-høyttalerne hos Omni Nettverket her i Norge.


Vi deler en felles lidenskap for musikk, historiefortelling og digital underholdning, og vi har alle bakgrunn fra teknologi. Målet vårt er ikke å beskytte barn mot teknologi, men heller utforske hvordan teknologi kan skape verdier og tilpasses brukerne.


Silje Gabrielsen
Silje Gabrielsen - Daglig leder

Produktleder og designstrateg som har jobbet som leder i Making Waves, Spond og Telenor Digital tidligere. Silje er mamma til Aase og Sverre på fire og to år og elsker både nabolaget sitt på Tøyen og hyttelivet på Nesodden.


Audun Sanderud
Audun Sanderud - Teknolog

Elektriker, maskiningeniør og doktor i robotikk, og ikke minst pappa til Sofie og Emilie på to og fire år. Audun har i mange år forsket på utfordringer rundt menneske-robot interaksjoner. Han spilte i band ungdommen men innså at han måtte finne andre måter å jobbe med musikklidenskapen på.


Mariko Rohde

Mariko Rohde - Designer

Designer fra Arkitekthøyskolen i Oslo med kompetanse innen produktdesign, brukersentrisk design og smidig utvikling. Har blant annet jobbet for reMarkable, Finn.no, SATS og Oslo bysykkel. Er nå mamma til ettåringen Mikkel.


Ta gjerne kontakt med oss på hei@hiro.no hvis det er noe dere lurer på ☀️

Tilbake til bloggen